keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Naisten liigan playoffsit käyntiin

Naistenliigan pudotuspelit käynnistyvät 23.3.2019 Porvoossa klo 15.30 kun vahva mestarisuosikki PSS kohtaa Classicin. Toinen ennakkosuosikki, viime vuoden mestari SB-Pro saa vastaansa Pelicansin Lahdesta. Löytyykö muista playoffs-joukkueista yllättäjää sekoittamaan ennakko-odotuksia?
Kolme voittoa vaaditaan siis jatkoon, tässä naissalibandy.fi:n veikkaukset  tulevista otteluista:


Taistelevatko runkosarjan kärkijoukkueet myös mestaruudesta?

SB-Pro (runkosarjan 1.) – Pelicans SB (7.)

SB-Pro tulee viemään  ottelusarjan puhtaasti 3-0 ellei joukkueelle tapahdu mitään yllättävää. Pelicansin pääsy pudostuspeleihin on jo hyvä saavutus ensimmäisellä liigakaudella mutta veikö ottelusarja NST:tä vastaan jo mehut?  SB-Pro vie siis ottelut 3-0.

PSS (2.) – Classic (8.)

PSS on ollut kauden aikana niin vakuuttava että Classicin jatkoon meno ei tunnu todennäköiseltä. Kauden vakuuttavimman maalivahdin Arla Salon vahva vire, Holmbergin sisarukset ja koko joukkue on  paha paketti vastustajalle. Toisaalta taistelutahtoa on alkanut Classicilta  löytyä ja Alisa Pölläsen paluu voi olla kova henkinen  ja pelillinen vahvistus joten yllätyksen mahdollisuus on kyllä.
 Ottelusarja  PSS:lle 3 -2. 

Sanna Risteli

SSRA (3.) – TPS (6.)

SSRA on peräänantamaton joukkue jolla on psyykkistä pohjaa kääntää ottelu vaikeassakin tilanteessa joten TPS on tiukan paikan edessä.  Sanna Ristelin vaaralliset laukaukset  on TPS:n pidettävä kurissa. SSRA vie ottelut niinikään 3-1.

Koovee (4.) – EräViikingit (5.)

Niin vain Koovee ylsi pudotuspeleihin vaikka kauden alkaessa monet eivät siihen uskoneet. ErVi puolestaan pelasi tasaisen hyvän kauden mutta  sijoitussarjassa Koovee oli tiukka vastus. Tämä ottelupari saattaa vaatia  viisi ottelua.  ErVi vie ottelusarja 3-2.


Pudotuspelien tv-lähetykset löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti