sunnuntai 19. elokuuta 2018

PELICANS VALMISTAUTUU ENSIMMÄISEEN LIIGAKAUTEEN

Lahdessa pelataan alkavalla kaudella salibandyn naisten liigaa ensimmäistä kertaa. Pelicans nousi liigaan kevään karsinnoissa kukistamalla O2-Jyväskylän otteluvoitoin 3-1. Naissalibandy.fi sai kiinni joukkueen kapteenin Krista Siljanderin ja viime kauden pronssijoukkue ErVistä  tulleen Minttu Broströmin ja kyseli heiltä tunnelmista kauden kynnyksellä.

Krista Siljander joukkueen kapteeni kertoi joukkueen kuulumisista seuraavasti:

1. Miten kesäharjoittelu on joukkueella sujunut?
- ”Hyvin!! Kesä meni nopeasti! Vapun jälkeen aloiteltiin ja juhannuksen jälkeen alkoi 4 vkon ot jakso. Joukkue vaikuttaa tosi motivoituneilta ja intoa sekä taitoa riittää!”

2. Millaisella asenteella ja tavoitteilla joukkue lähtee ensimmäiseen liigakauteensa?
- ”Lähdemme ensimmäiseen liiga kauteen nöyränä ja tavoitteena on oma paras joka pelissä ! Monelle ensimmäinen liigakausi joten aika ennakkoluulottomana mennään! ”

3. Mitkä ovat Pelicansin vahvuudet tulevalla kaudella? Millainen joukkue kentällä nähdään?
- Nuoret taitavat yksilöt ovat selkeästi meidän vahvuus ja joukkuehenkeä pyritään kasvattamaan lisää. Uudet pelaajat ovat tulleet täydentämään hyvinä vahvistuksena joukkueeseemme!

Minttu Broström ja Krista Siljander
Minttu Broström kertoi tunnelmista uudessa joukkueessa seuraavasti

1.Miltä uusi joukkue on tuntunut?

- ”Uusi joukkue on tuntunut hyvälle. Uudet pelikaverit, uudet toimintatavat ja uudet tuulet tuntuvat mahdollisuudelta! Totta kai on ikävä Mosanmäelle aina välillä, koska tuli siellä pelattua kaikki liigavuoteni sekä parhaimmat junnuvuodet. Silti koen viihtyväni Lahdessa ja Pelsuissa.”

2. Miltä tuntui hypätä viimekauden pronssijoukkueesta liiganousijan mukaan?
- ”Olihan se aluksi vaikeaa hypätä ervistä pelsuihin. Ervissä hieno pronssimitali kaulassa lopetettiin kausi, mutta ei se tuntunut siltä, että olin ansainnut sen, koska en ollut pystynyt lunastamaan itselleni pelipaikkaa pelaavissa kentissä. Roolini oli enemmän koppipelaaja ja tsemppari. Koin, että halusin myös antaa joukkueelle enemmän, mutta omat taitoni eivät vain siihen riittäneet. Meillä oli tosi vahva ja hyvä joukkue täynnä taitavia pelaajia ja mahtavia persoonia. Pelsuissa koen saavani uuden mahdollisuuden näyttää, että minusta on tähän. Ja odotan innolla tulevaa liigakautta, joka tulee olemaan pelsuille ensimmäinen ja varmasti hyvin opettavainen itsekullekin. ”

3. Mitä sinä tuot joukkueelle?
- ”Minä tuon joukkueelle kokemusta liigasta mitä siellä ei monella ole. Tuon kokemuksen kautta osaa myös suhtautua tilanteisiin eri tavalla ja tuoda esille erilaisia hyväksi koettuja toimintamalleja ja tapoja. Tietysti myös oma persoona tuo joukkueelle positiivisuutta, kannustusta, intoa ja tahtoa vaikeisiin hetkiin. Olen aina ollut joukkuepelaaja ja hyvän hengen luoja, jota roolia haluan jatkaa myös pelsuissa!”

Pelicansin harjoituksista (jutun kuvat: Minttu Broström)

Liiga käynnistyy siis 15.9.2018. Pelicansin ja muiden joukkueiden otteluohjelman löydät täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti