tiistai 26. helmikuuta 2019

Jukka ”Kode” Kouvalainen: "Liigassa matka on vielä pahasti kesken.”PSS juhlii Suomen Cupin voittoa (kuva: Juhani Järvenpää)
Viime keväänä Porvoolainen PSS hävisi tiukassa pronssiottelussa ErVille ja sijoittui neljänneksi. Tänä vuonna  samainen ErVi kaatui Suomen Cupin finaalissa ja joukkue voitti ehkä odotetustikin naisten liigan runkosarjan vaikka viime vuoden mestari SB-Pro olikin kannoilla. Viimeisessä ottelussa kaatui ÅIF vakuuttavasti 2-11.  PSS:n maalilla ehkä parasta kauttaan pelaava Arla Salo, hyökkääjät Fanny ja Ella Holmberg  ovat olleet tehokkaina, mutta ennen kaikkea koko joukkue on suoriutunut runkosarjasta vakuuttavan varmasti.


Jo vuodesta 2015 valmennuksesta vastannut  Jukka ”Kode” Kouvalainen  vastaili pikakysymyksiin playoffsien ennakkotunnelmissa:

1. Suomen Cupin voitto ja runkosarjan haltuunotto, miten tähän on tultu?

- ”Kovalla työllä! Ollaan vuosi vuodelta kiristetty ruuvia vaatimustason suhteen ja nostettu tehoja harjoittelussa, tämä pitkäkestoinen työ alkaa nyt tuottamaan hyviä asioita. ”

kuva: Juhani Järvenpää
2.  Kumpaa saavutusta arvostat enemmän ja miksi ?

- ” Molemmat ovat merkkejä, että olemme seurassa tehneet oikeita valintoja toiminnan eteenpäin viemisen suhteen. Tietysti cupin voitto on aina yhden kilpailun voitto ja liigassa matka on vielä pahasti kesken.”

3. Playoffsit alkavat, mitä mieltä olet nykyisestä pelisarjasta vai oliko superfinaali parempi?

- ”Olen ehdottomasti ottelusarjojen kannalla, koska siellä ei jätetä sattumalle sijaa, vaan voittaja haetaan useamman pelin otannalla.”

4. Minkä joukkueen nostaisit pahimmaksi vastukseksi pleijareissa?

- ”Pahin vastustaja on se kuka tulee ensimmäisenä vastaan.”

5. Kuka on PSS:n kuuma pelaaja tulevissa otteluissa?

- ”Koko joukkue on todella kuuma tällä hetkellä! Yhteinen tekeminen ja joukkue nauttii tekemisestä yhdessä.”

6. Millä eväillä otetaan mestaruus tänä vuonna?

- ”Puolustamalla. 😀”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti